Wie ben ik?

Ik ben Claudia Cooijman, mama van Noud en Kiki, vrouw van René, kleine zusje, dochter, vriendin, manager, huisvrouw, coach en ervaringsdeskundige van met jezelf worstelen en ontwikkelen. Want ja, wie ben je nu eigenlijk en waar sta je voor? Wat heb je hier te doen? Waar wordt je nu echt blij van? Waar gaat jouw inwendige vlammetje harder van branden? Zo maar wat vragen waarvan ik weet dat ze niet altijd makkelijk te beantwoorden zijn. Vooral niet in de huidige tijd waarbij we zoveel moeten, van onszelf, voor ons gezin, familie, voor je werk en voor de maatschappij. We willen ertoe doen en meetellen. 

 

Ik was een echte redder in nood, gaf veel van mezelf in relatie tot anderen. Bleef de ander achterover hangen dan zette ik wel een stapje bij, ten koste van mezelf. Onbewust liet ik anderen over mijn grens heen gaan. Totdat ik doorhad dat dit mij enorm veel energie kostte en ikzelf de enige was die dit kon veranderen. 

 

Nu heb ik mijn redderssyndroom omgezet in een kracht. Een kracht om anderen te helpen weer op de goede weg te komen bij de uitdagingen waar ze tegenaanlopen. Ik help jou graag op weg, sta naast jou en loop met jou mee in jouw ontdekkingstocht.